Menu:
Bra länkar:


 

Infoblad SF Körsbärsbacken december 2009

Tiden rusar, och snart är det jul igen! Sedan förra julen har vi fått ett flertal nya, trevliga grannar:

Fbv 8:    Karin och Svante Jonsell
Fbv 13:  Jan Smedman och Britt-Marie Afzelius
Fbv 14:  Nicklas Scharin och Celine Palm
Fbv 17:  Wilhelm och Anna-Maria Wörtman
Fbv 23:  Mattias Åström  
Fbv 25:  Thomas Thornberg och Gunvor Latva
Fbv 42:  Hanna Dannhed och Mattias Löthfors
Fbv 57:  Nina Bramstång
 …med familjer. Vi hoppas att ni trivs med oss, och att ni har funnit er väl till rätta i Bällstalund!
Om ni (eller någon av er andra) har frågor och synpunkter på området är ni alltid välkomna att höra av er till oss i styrelsen via info@sfkorsbarsbacken.se  Det är dit ni även skickar eventuella nya mejladresser så att ni inte missar våra infoblad i fortsättningen.
www.sfkorsbarsbacken.se hittar ni bl a information om området, diskussionsforum och en funktion för kvartalsvis inrapportering av vattenmätarställning.
--------------------------------------------------------------------------------------

*) Vi som går på stämman en gång om året (vi brukar klara av det på en dryg timme!) har verkligen saknat er som sällan eller aldrig dyker upp. (Ryktesvägen har vi förstått att en del är lite rädda för att bli invalda till styrelseuppdrag eller andra hemska öden? Glöm det. Ingen blir vald mot sin vilja, och stämman är din chans att verkligen göra din röst hörd om boendemiljön och vår gemensamma ekonomi.)  

Föreningens medlemmar kan få ännu bättre pris på boxar om vi gör ett större inköp tillsammans. Skicka din intresseanmälan till oss på info@sfkorsbarsbacken.se senast den 31/12.

Mer info om digitalboxar, tillval och kostnader för film- och HD-kanaler mm finns på www.atmab.se  (Se info under FAQ och ”Dokument”.)

Till sist vill vi påminna om att julhelgerna även är en högtid för både inbrottstjuvar och eldsvådor. Släck ljusen när ni lämnar rummet, kolla batterierna i brandvarnarna en extra gång och – inte minst – håll ett vakande öga på bortresta grannars hus!

Tack för i år.
God Jul & Gott Nytt År!

www.sfkorsbarsbacken.se